ANNONS

Ostgratinerade tortillachips

/
ostgratinerade nachos

Hej med ett superenkelt tips ♥

När jag gör tacosoppa så brukar jag passa på att göra ostgratinerade tortillachips som tillbehör. Det är såååå gott! Jag får nästan gömma de varma tortillachipsen tills det är dags att äta för annars hinner barnen äta upp dem innan soppan står på bordet. Haha, jodå det är kul att de tycker om maten men jag vill ju att alla ska få smaka.

Gratinerade tortillachips är ett perfekt snacks eller tilltugg till vad man än vill. Ibland äter vi det även till tacopasta. Jag brukar använda tortillachips som är smaksatta med chili men ni kan ta precis den smaken som tycker om bäst. Helt efter eget tycke. Lycka till!

gratinerade tortillachips

OSTGRATINERADE TORTILLACHIPS

Gör även TORTILLA MED OST TILL SOPPA

Recept

  • Tortillachips
  • Tacosås (eller tacosalsa)
  • Riven ost

Gör så här

  1. Lägg ut valfri mängd tortillachips på en ugnsplåt.
  2. Klicka ut valfri mängd tacosås på varje tortillachips. Använd smaksatta eller naturella tortillachips och valfri styrka på tacosåsen.
  3. Toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen 200° tills osten har smält (6-8 min)

Gratinerade tortillachips är det perfekta tilltugget

Hitta snabbt utan bilder – Lista med övriga bröd

tortillachips salsa
tortillachips tacosås

Mycket enkelt och mycket gott! Hoppas att ni gillar detta tipset. KRAM

tortillachips ost

Följ mig även här:FACEBOOK&INSTAGRAM

hemma-brod-baka

Varje länk leder vidare till flera olika recept

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00