ANNONS

Oscar är hemma

/
krutonger smaksatta

Hej med en bild på min lille Oscar ♥ Ja hur går det med förskolan som han började på? Det var verkligen kämpigt i början, han var ledsen och tyckte inte om att vara där. Han ville inte äta, varken frukt eller mat och en dag satt han med vantar på sig inne för mamma skulle ju ändå hämta honom snart… då trodde jag inte att det skulle kunna funka. Men det gick faktiskt bättre och bättre och senaste tiden har han frågat efter förskolan och tyckt att det har varit tråkigt att vara hemma (särskilt när syskonen varit i skolan) Och jag har sett hur roligt han har haft det när jag har hämtat honom.

Så skönt att känna att det tillslut gick bra MEN då kom corona och satte stopp för allting. Sedan jag fick beskedet om att flera i personalen på förskolan hade testat positivt för covid så har Oscar fått vara hemma. Han kommer att vara det i någon vecka till, tills vi är helt säkra på att ingen smitta finns på förskolan.

krutongernas

Ja, då är han hemma nu Oscar och har det långtråkigt. Jag hade tänkt att fylla på med lite kul här på bloggen inför påsken men det blir inte så. Allt arbete kring ett nytt recept skulle göra det ännu mer tråkigt för Oscar. Jag behöver sitta mycket vid datotorn med planering, receptskrivning, bildredigering osv. Jag vill inte göra så mot honom.

Vill ni få påskinspiration så tipsar jag om att ni kikar in i detta inlägget ♥ Där har jag samlat ihop 15 olika recept som jag tycker passar till påsken.

Just det, jag skulle ju tipsa er om det vi har gjort här hemma idag också, vi städade frysen och samlade ihop alla brödskalkar (inte klokt vad många gamla brödbitar vi hittade) Av brödet gjorde vi krutonger. Det är så fantastiskt gott och receptet hittar ni i länken nedan.

KRUTONGER MED VITLÖK OCH PERSILJA

Ha en fin dag och kram från oss!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00