ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Melwin 13 år

/

Hej kompisar ♥

Här har vi haft utomhuskalas idag för vår goa fina Melwin som fyller 13 år. Tonåring! Detta är våran första kille som blir tonåring, alla tre tjejerna är ju stora och nu börjar även killarna att bli det.

När jag fotade bilderna så höll resten av familjen på att plocka ut grejer till kalaset. På översta bilden står Fredrik vid kylen och på understa bilden står Tilde vid kylen och plockar fram saften. Födelsedagsbarnet själv ser ni i röda tröjan bakom mig.

Förutom några olika kakor så hade vi bakat en kladdkaka och en vinbärskaka. Ni som följer mig på Instagram såg kanske min lilla film där jag skulle visa hur suuuupergod vinbärskakan är, haha det var nog inte min snyggaste story som jag filmat. Jag hade såsfläckar på linnet…

Jag är så sugen på att köpa några nya tårtfat, eller uppläggningsfat, de jag har är helt okej men det vore kul med något nytt. Kanske något färgglatt. Jag tycker att Shopping4net har mycket fint och Cervera där brukar jag också kolla när jag ska köpa nytt porslin (mina favorittallrikar är ju därifrån) Jag ska kika vidare ikväll när Oscar har lagt sig och se om jag hittar något fint.

Vill ni också baka den fantastiskt goda vinbärkakan så kan ni hitta den här i receptarkivet. Det är en kaka i min bästa kategori som jag kallar för Ediths Bästa. För att slippa leta så kan ni enkelt hitta receptet i denna länken – VINBÄRSKAKA MED TOPPING

Bästa kvällen till er alla. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00