ANNONS

Hur får ni bort dem?

/

C60E9FD0-1744-428C-AE6A-6970533364D3
Hej vänner 🤗

Idag skickar jag en snabb hälsning till er genom mobilen, jag ska strax fortsätta med arbetet som jag påbörjade igår (i varje recept länkar jag tillbaka till den listan som recepten ingår i) Det är lite jobb att fixa med allt men när det är klart så blir det bra. Säg gärna till om ni hittar några fellänkar.

Jag måste passa på att fråga er också, vad gör ni åt de grå hårstråna som dyker upp hela tiden. Varje gång jag tar en selfie så blir jag påmind om dem. Jag brukar lägga i en toning lite då och då men det kanske är bättre att färga? Tiden då jag kunde dra bort hårstråna med en pincett är för längesedan förbi så nu vill jag jättegärna ha något bra tips. Tipsa mig gärna ❤️ KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00