ANNONS

Imorgon kör vi på igen

/
B4CE9D03-8BF7-42D0-BCF6-D2CB6A697F1D

Hej vänner ♥

jag håller på hemma i köket och bakar en ny godsak som jag ska dela med mig av här på bloggen. Oscar kommer att gå tillbaka till förskolan imorgon (läs här) så nu kommer det att finnas mer tid för mig att fixa, skriva, baka, laga och fota. Det ska bli så kul!

Jag ser i statistiken att receptarkivet har använts flitigt de senaste veckorna och det gör mig så glad. Ett recept lever ju länge, inte bara den dagen jag publicerar det så det känns jätteroligt att ni använder mina recept, även de som jag publicerat för flera år sedan. Skriv gärna ut er favoriter ♥ Det gör ni enkelt genom att trycka på ”pappersflygplanet” i vänstra hörnet under det aktuella receptet.

Jag önskar er alla en riktigt fin dag och imorgon ses vi igen. KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00