ANNONS

Snart klar!

/
CB7D5452-BD64-4302-9E54-A852B688E78B

Hej nu är jag inne på det absolut sista som jag ska göra med mitt ”receptlistearbete” Det har tagit mycket längre tid än jag hade räknat med men snart är det klart och ni är många som har skrivit till mig att ni tycker att det är lätt att hitta här inne bland recepten nu. Det gör mig så glad, det var precis den tanken jag hade när jag satte igång med detta arbetet. Att det skulle vara enkelt att hitta bland recepten och de olika kategorierna. Jag ska försöka visa mer i detalj hur ni söker runt på bloggen på bästa sätt, kanske sätter jag ihop ett kollage med en beskrivning. Det kommer i ett separat inlägg i så fall.

Nu ligger Oscar och sover bredvid mig och jag tänkte också slockna för idag, det har varit fullt upp med veden hemma hos oss sista tiden så jag somnar tidigt varenda kväll nu. Frisk luft och tungt arbete med veden, då sover man bra. Godnatt 🐻

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00