ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snart är det klart!

/

Hej igen, ja idag ses vi två gånger ♥

Oscar har varit på förskolan idag, det här med förskola blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det är inte många gånger han har varit där under vårterminen, det har varit corona bland personalen, Oscar har varit förkyld, hans syskon har varit förkylda och då har Oscar fått vara hemma medan vi väntat på provsvar. Oscar är för liten för att ta coronatest men hans syskon som går i skolan har vi provtagit. Vi har klarat oss undan än så länge, ingen av oss i familjen har haft corona men det blir ju en hel del ”invänta provsvar” som gör att barnen har fått vara hemma.

Det har blivit väldigt mycket gjort här hemma senaste tiden, vi har snart jobbat oss igenom två stora timmerbilar med släp som varit fullt lastade med ved. Ja alltså vi har jobbat oss igenom vedhögarna, timmerbilarna har ju fraktat veden till oss. Det är mest Fredrik som har jobbat med veden men även jag, en del i alla fall.

Snart är allt klart och det känns alldeles fantastiskt skönt. Nu har vi ved för minst 3 år framåt.

Mitt i arbetet med veden byggde jag och min pappa ett litet soldäck också på södersidan av huset. Oj vad nöjd jag är med det. Jag måste akta mig för solen så jag kan inte sitta där när solen är som starkast, men korta stunder funkar bra. Jag har dysplastiska leverfläckar (googla om ni vill veta mer om det)

Innan jag säger hejdå för idag så vill jag tipsa er om min populära mjuka kaka med hallon. Receptet hittar ni i länken nedan.

Recept – HALLONRUTOR MED KARDEMUMMA

KRAM till er alla ♥

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00