ANNONS

Godaste såsen till grillat

/
hemgjord bearnaisesås

Hej vänner ♥

Jag har precis lämnat Oscar på förskolan och nu ska jag sätta igång med ett nytt recept som ska få hoppa in här på bloggen. Ett matrecept blir det, jag ska ju öva på att fota matbilder så det tänkte jag göra idag. Passa på att ställa frågor till mig om det är något recept som ni undrar något över, fram till klockan 13 kan jag svara snabbt. Jag svarar även efter det men då kan svaret dröja lite. Mail: madame-edith@live.se

Jag gissar att ni är många som kommer att grilla i helgen så då vill jag tipsa er om det som jag tycker är den godaste såsen till grillat. Min galet goda och populära sås som jag kallar för falsk bearnaisesås. Har ni testat den? Jag länkar till den här i detta inlägget och hoppas att ni blir sugna på att testa.

Recept –FALSK BEARNAISESÅS

Jag önskar er en fin dag och snart ses vi igen. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00