ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jösses vad åren går

/

Mina härliga goa vänner ♥ Hej! Jag var trött när jag lade ut denna bilden på min instastory och jag är lika trött nu som då. Jag kikar in här på bloggen mitt i natten för att säga godnatt till er. Hoppas att lördagen har varit bra.

Vi har haft en mysig kväll och kollat på eurovision. Jag, Fredrik och barnen. 6 barn har vi, både stora och små och ikväll lyckades vi samla dem alla, även Wilma som inte bor hemma längre (hon fyller 22 år efter sommaren) Inte konstigt att jag känner mig trött, äldsta dottern fyller snart 22.. jösses åren går och jag börjar bli gammal och trött. Haha nädå, än har jag orken kvar. Men ibland är jag lite trött. Wilma är inte med så mycket här på bloggen men här är hon med.

Nu ska jag sova så att jag kan ladda för en ny dag med ett nytt blogginlägg. Vill ni så ses vi om några timmar igen. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00