ANNONS

Melwin Fanny Tilde

/
B4247086-049B-48A5-B151-CC955E06C084

Idag säger jag godnatt med en bild från 29 juni 2012. Här sitter Melwin vid bordet med storasystrarna Fanny och Tilde, i köket med det rutiga golvet som vi har än idag.

Jag är fortfarande lika nöjd med det. Nu som då.

Hoppas att ni har haft det bra idag. Själv har jag varit på hudavdelningen på sjukhuset, jag hade ännu en hudförändring som behövde plockas bort. Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att jag har en extra ”solkänslig” hud. Jag känner verkligen att jag får hjälp med detta av sjukvården så jag är inte alls orolig över mina hudförändring. Jag har inte cancer och jag kommer inte att få cancer heller på grund av detta eftersom allt är under kontroll. Det känns skönt.

Nu säger jag godnatt till er alla. Och stor kram ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00