ANNONS

Bästa receptet på rulltårta

/
bästa recepten rulltårtra receptet

Alltså har de varit så här små. Mina två yngsta killar ♥ Ja idag säger jag hej och trevlig fredag med denna bilden och passar samtidigt på att lyfta fram mitt allra bästa recept på en vanlig klassisk rulltårta (rulltårta är en av de största klassiska kakor tycker jag)

Att baka rulltårta är väldigt enkelt, botten gräddas i ca 5 minuter och sedan rullar man ihop botten snabbt med sylt som fyllning. Eller äppelmos. När jag fotade denna bilden var Oscar så liten att han inte hade börjat smaka på sötsaker men han anade nog att det var något väääldigt gott som Ludwig hade i handen. Receptet på rulltårtan hittar ni i länken nedan.

Recept – RULLTÅRTA

Stor fredagskram till er alla!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00