ANNONS

Melwin Spiderman och rutigt golv

/
C6F1288F-88B4-4383-AD63-32D6396744B2

Hej igen kompisar ❤️

Ja, jag är verkligen ojämn i mitt uppdaterande här på bloggen. Ibland fastar jag lite ”bakom” och då är jag här fast ni inte kan se mig. Ibland kör jag på med flera blogginlägg under en och samma dag, helt oplanerat och efter hur jag hinner och har lust.

Även med recepten gör jag så, det ni ser här inne det är det vi lagar och bakar av lust, inte av tvång. Det funkar inte för mig att planera veckans blogginlägg på söndagen till exempel, när måndagen kommer får jag energi och då kommer det ur mig. Det som jag vill lägga upp här på bloggen, det vet jag inte innan vad det kommer bli. Är det stressigt att jobba så? Nä, jag tycker inte det. Jag är kreativ och detta är mitt sätt att vara det på.Bilden i detta inlägget är en favoritbild på vår äldsta son Melwin. 3 Juli 2013 tog jag kortet, vi hade precis kommit hem från Gran Canaria och Melwin hade köpt en Spiderman som var nästan lika stor som han själv.

Han var så nöjd minns jag. Även det rutiga köksgolvet kom med på denna bilden, precis som på förra köksbilden som jag visade er.

Nu säger jag kram och godnatt till er alla, snart ses vi igen 🤗

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00