ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredrik säger inte nomnom

/

Här kommer en liten hälsning innan det är dags att stänga av datorn för idag. Jag tycker att denna bilden är så rolig. Ni vet ju hur mycket jag använder alla möjliga ord för att beskriva hur nöjd jag är med mina recept. Supergod, världens godaste, nomnom, ni-måste-testa, jösses-så-god… ja ni förstår hur jag menar. Jag gör det för att jag vill att ni ska testa recepten och jag har ju inte möjlighet att låta er smaka på det som jag lägger upp här, det hade ju varit det bästa annars. Tänk om jag kunde skicka ut ett smakprov till var och en av er ♥ Det hade ju varit drömmen.

Just denna bilden tog jag för många år sedan och tänkte lägga upp på bloggen, det blev aldrig så. Jag tyckte inte att mina ”nomnom vad gott” och ”ni-måste-testa” ord skulle kännas trovärdiga ihop med Fredriks inte så förtjusta min.

Haha nu har det gått några år så ikväll fick bilden hoppa in här och här kan ni se vad vi fikade. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00