ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi kör på med denna bilden med

/
CB2EAE58-76A8-4C2D-AC12-EDA608CA1C73

Hej igen, väldigt kort tid efter att vi sågs senast ❤️

Jag håller på att gå igenom bilder så även om jag har stängt av datorn nu så fixar jag lite i telefonen istället (nu ligger jag i sängen och bloggar från telefonen) Det gäller att passa på när resten av familjen sover, det är så tyst och lugnt.

Denna bilden är på två av mina tre tjejer. Tilde och Fanny. När jag ser bilden så känner jag verkligen hur stora de har blivit, det är några år sedan som jag tog bilden. Nu är Tilde 18 år och Fanny fyller 17 år om drygt en vecka. Båda två har sommarjobb detta året, ingen sommarpraktik utan bra jobb med bra lön. De har redan börjat att jobba. Jag är så stolt över dem. De sliter hårt och är så glada när de pratar om vad de ska använda pengarna till, det känns härligt att se dem kliva in i vuxenlivet. Snart har vi tre vuxna barn. Wilma, Tilde och om ett år även Fanny.

Detta blir sista bilden för idag. Nu kramar jag er alla godnatt 🥰

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00