ANNONS
Integritet på Tailsweep

Finaste Melwin

/

Ja men vi kör väl ett par ”se tillbaka” bilder en gång till idag. Jag känner att det är kul att ha några bilder på barnen även här på bloggen och inte bara låta bilderna stanna i telefonen.

Här har vi världens finaste Melwin. Först fick vi tre tjejer och sedan kom Melwin till oss som nummer 4 i barnaskaran. Efter Melwin fick vi ju Ludwig och Oscar också. Tre tjejer och tre killar har vi i familjen och de är lika goa allihop.

Imorgon ska Melwin på klassfest, de ska ha en badfest utomhus. Klassen kommer att splittras eftersom de slutar 6:an och det kommer att blir nya klasser på högstadiet. Väldigt spännande och jag känner allt mer att småbarnslivet kommer att hamna längre och längre bakom mig.

Oscar fyller ju fyra snart så vi är inte riktigt där än men det går ju så fort. Nu börjar mitt 4:e barn högstadiet, jag förstår inte… eller jo jag förstår ju men ändå inte. Hur kunde det gå så fort? Ja detta blir sista blogginlägget för idag. Imorgon ses vi igen, om ni vill ♥ KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00