ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste desserten

/

Hej igen kompisar ♥ Ni är många som letar efter tips till skolavslutning och student nu och då vill jag passa på att lyfta fram denna godingen med nutella. När det gäller bjudningar så tycker jag att det är skönt att kunna förbereda en dessert i god tid, nutellasemifreddo kan ni förbereda flera dagar innan servering och sedan låta den stå i frysen.

Ungefär 20 minuter behöver en fryst semifreddo stå i rumstemperatur för att få den perfekta konsistensen. Vid midsommar och skolavslutningar vill man ju gärna äta jordgubbar. Nutellasemifreddo och färska jordgubbar blir en 10-poängare. Då har ni den absolut godaste desserten att bjuda på.

För att komma till mitt recept på nutella semifreddo följer ni enkelt länken nedan. Tryck gärna på ♥ under de recepten som ni gillar. Det gör mig så glad.

  • Recept – NUTELLASEMIFREDDO

Vill ni se bilder från vår äldsta dotter Wilmas bal och student följ länkarna nedan. Även en skolavslutning hittar ni där.

Fortsatt fin dag och stor KRAM!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00