ANNONS
Integritet på Tailsweep

Han måste ju också få vara med

/

Godmorgon 🌸 Här kvittrar fåglarna utanför fönstret idag, det måste ju ändå vara den bästa väckarklockan. Jag har visat lite bilder på mina barn här i bloggen nu, bilder som jag tagit för några år sedan. Det är kul att se tillbaka ibland tycker jag, de har ju alla blivit så stora.

Jag har en kille som inte varit med på bilderna, ja såklart, det är Oscar ❤️ Han är ju yngst men han ska också få vara med. På denna bilden var han ungefär 4 månader, i september fyller han 4 år. Han har blivit stor även han.

Jag önskar er alla en bra start på dagen, hoppas att fåglarna kvittrar hos er också. Vi ses snart igen med fler ”se tillbaka” bilder. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00