ANNONS
Integritet på Tailsweep

Godaste rörorna

/

Hej denna härliga fredag ♥ Jag ställde frågan tidigare i veckan, på Instagram. Vilken röra gillar ni bäst? Currykyckling eller tonfiskröra? Det blev så jämnt 198 tyckte kyckling var godast och 184 tyckte tonfisk.

Efter detta har jag fått så många frågor om recepten på dessa två röror och därför länkar jag till dem här överst i bloggen (jag kommer inte att uppdatera bloggen mer under dagen så att alla enkelt kan hitta länkarna)

Båda rörorna är ett tips från Tilde, jag har fått recepten av henne. Kan inte alla ni som tycker om hennes recept trycka på ♥ under det eller de recept som ni gillar. Det skulle vara så kul att få visa henne.

  • KYCKLINGRÖRA MED CURRY
  • TONFISKRÖRA

Just nu ligger det en liten film ute på min Instagramsida (@madameedithblogg) där jag önskar alla mina följare en riktigt härlig fredag. Självklart vill jag även önska alla er härinne det också, solen skiner, det är fredag och jag hoppas att ni alla får en toppenfin dag. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00