ANNONS
Integritet på Tailsweep

6 Juni

/

Hej alla fina ♥ Ja bilden har några år på nacken men idag vill vi säga ett stort grattis till Sverige och eftersom vi inte har någon stor flagga att hissa så plockar vi varje år fram vår lilla flagga i trä.

Vilken underbar helg vi har med så fint väder och idag är det Sveriges nationaldag. Fåglarna kvittrar och syrenerna blommar. Denna tiden på året är naturen så vacker här i vårat land och jag ägnar inte en enda tanke till att bege mig ut och resa, det är här jag vill vara. Nu.

Jag hoppas att ni alla kan fira idag. I receptarkivet finns det massor av lätta och snabba recept om ni vill baka något gott till fikat. På bilden ser ni Ludwig och mig och vi vill skicka en stor kram till er alla. Njut av dagen. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00