Melwin Tilde Fanny har bakat

Hej ♥ Här kommer det två ”se tillbaka” bilder till. Jag har bloggat i över 10 år nu och bakat har jag gjort sedan barnen var små. De är uppvuxna med det. Och de kan baka också, jag vet inte riktigt hur gamla barnen är på denna bilden, Melwin, Tilde och Fanny men det är i alla fall dem som har bakat godsakerna som ni ser på dessa två bilder.

Bilderna kommer från min första blogg. Den har jag flyttat ifrån för många år sedan när jag började blogga här inne. Det var skönt att flytta in hit för här får jag hjälp med att göra bloggen så bra som möjligt, innan var jag helt ensam.

Nu önskar jag er alla en fin kväll och jag kollar vidare bland mina bilder för att se om jag hittar någon mer bild som jag vill lägga upp här. KRAM

0
16

De har annat att göra som är roligare

Hej med ännu en ”se tillbaka” bild. Även denna bilden är på Ludwig och mig, det är svårt att få med de större barnen på bloggen nu så jag passar på att visa er några äldre bilder. Det är inte pga bilderna som de inte vill vara med längre utan det är för att det tar tid att fota. De har annat som de tycker är mycket roligare att göra.

Jag letar vidare efter bilder som jag vill ska finnas med här på bloggen. Vi ses snart igen. KRAM

0
14

Kolakakor med flingsalt

KOLAKAKOR MED FLINGSALT (ca 20 st)

Baka även supergoda KOKOSSNITTAR

Recept

  • 100 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 0,5 msk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk ljus sirap

Topping : Flingsalt

Gör så här

  1. Kör ihop alla ingredienser i en matberedare eller med en elvisp. Tryck ihop till en deg. Dela i 2 delar. Rulla ut 2 längder lika långa som plåten.
  2. Tryck till längderna lite. Strö på krossat flingsalt. Tryck ner flingsaltet i degen med ett finger.
  3. Grädda mitt i ugnen 175° i ca 15 min. Skär de varma längderna i sneda bitar.

Hitta snabbt utan bilder – Lista med småkakor

Tycker ni om kombinationen sött och salt så är detta ett tips från mig. Baka kolasnittar toppade med (valfri mängd) flingsalt. Flingsalt på söta kakor är så gott! Jag älskar det. Tips! Baka även DENNA GODINGEN 😛

På bilderna har jag tagit lite mer flingsalt än jag brukar för att saltet skulle synas bra på bilderna. Lycka till med kakbaket. KRAM

0
15