ANNONS
Integritet på Tailsweep

Melwin Tilde Fanny har bakat

/

Hej ♥ Här kommer det två ”se tillbaka” bilder till. Jag har bloggat i över 10 år nu och bakat har jag gjort sedan barnen var små. De är uppvuxna med det. Och de kan baka också, jag vet inte riktigt hur gamla barnen är på denna bilden, Melwin, Tilde och Fanny men det är i alla fall dem som har bakat godsakerna som ni ser på dessa två bilder.

Bilderna kommer från min första blogg. Den har jag flyttat ifrån för många år sedan när jag började blogga här inne. Det var skönt att flytta in hit för här får jag hjälp med att göra bloggen så bra som möjligt, innan var jag helt ensam.

Nu önskar jag er alla en fin kväll och jag kollar vidare bland mina bilder för att se om jag hittar någon mer bild som jag vill lägga upp här. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00