ANNONS
Integritet på Tailsweep

Wilma och jag i Halmstad

/

Hej igen kompisar ♥ Nu har jag hittat två bilder till som jag vill ska finnas med här på bloggen. Ja hon är ju med alldeles för lite på bloggen, min fina Wilma. Jag var 22 år när hon föddes (det var året då jag skulle fylla 23) I september fyller hon 22 år. Haha jag undrar hur många av er som räknar på min ålder nu…

Bilderna tog vi när vi var på en shoppingtur i Halmstad. Vi åkte tåg dit och jag minns att jag tänkte att åka tåg ska jag göra mycket oftare, hmm.. det blev inte så många gånger efter det. Jag åker bil vart jag än ska (bekväm och lat) men det skulle vara kul att planera in en tågresa under sommaren. Att åka hela familjen skulle vara roligt. Åka tåg till Halmstad är smidigt för oss, en kort promenad till stationen och sedan tar tåget oss direkt till Halmstads station. Jag tror barnen skulle gilla det.

Nu säger jag kram och godnatt för idag. Snart ses vi igen!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00