ANNONS
Integritet på Tailsweep

Melwin Tilde Fanny Ludwig på utflykt

/

Hej vänner ♥ Här kommer fler bilder från min första blogg. De två översta kollagen är fotade på Astrid Lindgrens Värld när Melwin, Tilde, Fanny och Ludwig var där med min syster och hennes kille. Som ni ser på bilderna så var det några år sedan, barnen har ju vuxit en hel del sedan dess.

2019 var barnen på Astrid Lindgrens värld igen och då var även Jag, Fredrik, min mamma och pappa och Veronica och hennes familj med och Oscar och Elton också så klart, när bilderna här ovan togs så hade ju inte de kommit till oss än. Elton är min systers son. Han är ett år äldre än våran Oscar.

Bilder hittar ni här – Konfirmation och ALV

Jag hittade även ett par bilder från Gekås i min första blogg. Översta kollaget visar bilder från en lite glasspaus som vi gjorde på vägen till Gekås. Fint och härligt väder var det, det är alltid bra om man vill slippa trängas inne i varuhuset.

Nu säger jag hej då för denna gången och kikar in med fler bilder om jag hittar några under dagen. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00