Green goddess röra
Gokväll vänner, hoppas att ni har haft en härlig helg ♥ Jag har mixat ihop en sats green goddess röra som vi ska ha som pålägg under veckan. Det är så gott (!!!) Krämigt och gott. Tycker ni om basilika så testa detta.
Vill ni inte ha röran som pålägg så är den jättegod som tillbehör till tex. grillat kött eller köttfärsbiffar. Den är även god till vegetarisk mat och som grönsaksdipp. Även att dippa salta chips i. Jag tycker bäst om att använda salladsost till green goddess röra men ni som tycker mer om fetaost kan använda det istället. Som jag brukar säga, ta efter eget tycke och smak.
GREEN GODDESS RÖRA
(låt de frysta sojabönorna tina först)
Laga även en POTATIS OCH PURJOLÖKSSOPPA
Recept
- 250 g frysta sojabönor
- 1 dl olivolja
- 1 dl fryst basilika
- 150 g fetaost (eller salladsost)
- Salt och vitpeppar
Gör så här
- Mixa ihop tinade sojabönor med de övriga ingredienserna.
- Servera green goddess röra som ett pålägg eller som tillbehör till tex. grillat. Eller som en dipp.
En krämig och god röra på sojabönor
Hitta snabbt utan bilder – Lista med stuvning, såser och röror
Och en Lista med soppor, potatis & grönsaker
Låt sojabönor tina och mixa sedan ihop alla ingredienserna. Det går snabbt och enkelt att mixa med en stavmixer. Tillsätt salt och vitpeppar i röran tills önskad smak.
Green goddess röra får en jättefin grön färg när ni har mixat ihop den. Servera gärna röran på grillbuffén. Jag brukar toppa med lite extra sojabönor. Lycka till. KRAM