ANNONS
Integritet på Tailsweep

5 april 2016

/
6B9FF9D8-7BD2-4B81-BE6B-B5CF54734AC8

Idag säger jag godmorgon med en ”se tillbaka” bild. Ludwig och jag i köket, den ena mer road än den andra.

Hur har ni det så här i början av sommaren? Jag har fastnat lite med att kolla tillbaka på gamla bilder, barnen har ju sommarlov nu och någon bebis har vi inte familjen, det känns faktiskt lite konstigt, med 6 barn har det alltid varit någon liten att ta hand om men Oscar som är yngst är ju snart 4 år, och Ludwig på bilden har fyllt 9 år. Om ett par år börjar ju Oscar skolan.. Då har vi bara stora barn. Skolbarn och vuxna barn.

Jag har en liten godsak som jag ska fota idag, den ska jag jag lägga upp här på bloggen till er, så fort det är fotat och klart så ses vi igen ❤️ KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00