ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det är ju mycket smidigare

/
galiamelon

Hej vänner ♥ Här hemma äts det galiamelon för fullt just nu. Sommar och meloner är ett måste och det är ju så gott! I snart 22 år har jag varit mamma och under alla dessa år har jag skurit upp meloner i bitar till barnen. Det är inte jättekul, det tar tid och det kladdar en hel del och så blir det disk.

söt melon
meloner galia

Idag kom Fanny med en så bra kommentar till mig, mamma varför skivar du egentligen melonerna? Det är väl bättre att alla får en halva och bara gröpa ur? Ja, varför har jag inte tänkt på det innan? Det är ju mycket smidigare.

galia

Ja så fick det bli ikväll. Alla fick en melonhalva och en tesked, sedan var det bara att börja gröpa ur fruktköttet. Så smidigt! Galiamelon är sött och gott, det köpte vi denna gången.

Vi önskar er alla en fortsatt fin kväll!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00