ANNONS

Ljuset avgör

/
258A75CD-D745-4654-8701-267896423CE4

Hej mitt i natten ♥ Denna bilden tog jag för några dagar sedan när jag skulle kolla ljuset i rummet, innan jag skulle fota bilder till ett recept. Jag brukar göra så, jag fotar på olika ställen i huset för att se var jag kan få bäst ljus. Jag använder bara dagsljus så det kan vara lite olika var jag väljer att fota, det beror på när på dagen jag tar bilderna och hur soligt eller mörkt det är ute (och inne)

Jag börjar känna mig trött nu så jag tyckte att denna bilden passade som bild till en hälsning så här mitt i natten, jag ser lite trött ut på den. Ungefär som jag ser ut nu men nu är det alldeles för mörkt att fota.

Jag hoppas att ni har haft en fin midsommarhelg. Vi har haft det lugnt och skönt och jag har samlat på mig lite nya idéer som jag ska testa, laga, fota och blogga om under nästa vecka. Jag längtar till det.

Vi ses snart igen. Ni som vill ♥ KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00