ANNONS

Vi beställde en ny ikväll

/
51812129-3621-4CEA-9177-BF447044A02D

Hej med en liten kvällshälsning ❤️ Vi har under en tid haft det struligt med våran spis, vi har lagat och fixat med den på olika sätt men idag bestämde vi att den har ”gjort sitt”

Ikväll beställde vi hem en ny spis. Åh vad jag älskar att handla på nätet, vi får spisen hemlevererad helt kostnadsfritt, det enda tråkiga är att den inte finns i lager just nu så vi får vänta några veckor. Men det gör faktiskt inte så mycket för jag är så nöjd med köpet ändå. Den kommer passa så bra in i vårat kök när den väl kommer, då ska jag visa er. Nu finns bild på spisen här.

Nu ska jag packa in det som blev över efter tunnbrödsbaket, sedan är det dags att sova. Nästa vecka jobbar Fredrik, Tilde och Fanny sedan har hela familjen semester. Det ser vi fram emot. Sov gott och stor KRAM 🐻

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00