ANNONS

Jag grät ut på Instagram

/
7DA03B8A-7A67-4807-849B-6B5A2133144D

Hej kompisar ♥ Jag reser mig sakta men säkert igen, jag vill det och jag måste det. Idag tog Fanny med sig Oscar och Ludwig till affären. Så snällt gjort av henne. De köpte mat och godis. Och så bestämde Fanny att hon skulle överraska mig med att tona mitt hår. För mig och mitt mående gör det så mycket att kunna se mig själv i spegeln och inte se sjuk ut. Fanny vet det.

mataffär

Oscar ser ju rädd ut på denna bilden, jag har ingen aning om vad som får honom att backa men han var i alla fall väldigt nöjd och glad över sitt godis när han kom hem. Jag var ju inte med i affären. Fanny tömde diskmaskinen och lagade middagen idag så jag känner mig rejält ompysslad. Jag är ensam hemma med barnen denna veckan.

DCC5589A-0EB7-4930-901B-86CEFA6256D2

Redan dagen efter att ambulansen hade hämtat mig försökte jag bli stark igen. Både mentalt och med hela kroppen. Jag var hemma igen. Jag ville vara som vanligt men det gick inte. Jag stod vid handfatet inne på toaletten och tog mascara på ena ögat. Nu skulle jag bli stark igen, kom igen! Det var så jag tänkte men hela världen snurrade för mig och jag fick sätta mig på toalettstolen. Sedan var det bara att gå och lägga sig. Jag kunde inte göra något annat.

Mina ben bar mig inte.Jag grät ut på Instagram och fick så många hälsningar ♥ Hur kan man tänka på att uppdatera sociala medier när man mår dåligt?

Jag förstår att många tänker så men det stödet jag har känt där är helt otroligt. Det hjälper mig och jag tar gärna emot den hjälpen. Tack snälla ni som har skrivit till mig. Ni betyder mycket för mig. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00