ANNONS

En vän som håller mig sällskap

/
kattbilderna

Hej kompisar, hoppas att allt är bra med er ♥ Jag känner mig lite starkare men är fortfarande svag både kroppsligt och själsligt. Det var tal om att jag skulle få blod på sjukhuset men efter att två läkare diskuterat så ville de istället sjukskriva mig i 3 veckor. Jag fick även järn i dropp.

Detta kommer ju att ta tid, jag förstår det men har ändå svårt att acceptera att jag känner mig så svag. På onsdag hade vi bokat biljetter till Liseberg. De har vi fått boka av. Jag orkar helt enkelt inte.

katterna

Istället tar jag det så lugnt som jag kan. Jag vill ju ge er lite nya recept så det planerar jag för men i ett sakta tempo. Fredrik ska måla norrgaveln på huset under veckan, idag skulle vi bygga upp en byggställning. Det klarade jag inte av, jag är för svag. Mina muskler är jätteklena, har jag ens några muskler? Ja, så känns det..

En gullig katt har blivit mitt sällskap i trädgården, jag tror att det är en tjej. Hon är så gosig och det känns nästan som att hon vill trösta mig. Det är inte våran katt men hon är hemma hos oss mycket. Så söt är hon.

3C8B5E17-9332-4761-91EB-5E37CC730A14

Det har ju blivit lite ryckigt när jag har skrivit om det som har hänt mig men i denna texten får ni en sammanfattning. Texten har jag från början skrivit på Instagram, bilden som jag hade till texten kom inte med här på bloggen. Den hittar ni på min sida på Instagram: @madameeedithblogg

Kram till er alla ♥

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00