ANNONS

Sommarjobbet

/
8EB8E8EF-9C38-433B-9975-4FC7EE24F4D2

Hej vänner ♥ Jag kikar in här på bloggen ikväll med några bilder som jag tog tidigare idag. Varje sommar jobbar vi med huset, oftast åker vi inte iväg på några längre resor under sommaren utan då gör vi så mycket vi kan med huset. Resor planerar vi in under andra tider på året, ibland åker vi inte iväg alls och ibland åker vi två gånger om året, det är väldigt olika. Vi har både gift oss och haft barndop på Gran Canaria.

0E0FCA39-6220-4422-937C-AC05FADE5197

Fredrik är den modiga. Jag skulle aldrig våga klättra upp på denna höjden, jag satsar mer på att underhålla fönster. De kan man ju plocka ner och jobba med samtidigt som man har fötterna på marken.

E18B7DF1-828C-49F9-8566-B0F48034B40C

Det ser ju ut som vi har haft dåligt väder idag, himlen är alldeles mörk men det har varit ett perfekt väder att måla i. Inte för varmt och inget regn.

färgglad bil

Dagens största händelse är ju detta! Tilde har klarat sitt körkort, så kul och så skönt för henne och vi är så stolta, Fredrik och jag. Här sitter hon i bilen med lillebror Melwin, det var verkligen en speciell känsla att se de två åka iväg tillsammans.

Barnen börjar bli stora. Det är härligt att se, de är gulliga och mysiga när de är små men att inse att de mer och mer börjar stå på egna ben är fantastiskt. Man vill ju att det ska gå bra för dem i livet.

Nu önskar jag er alla en härlig fortsättning på kvällen. KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00