ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag måste vila

/

Hej vänner, hoppas att allt är bra med er ♥ Det är helt okej med mig nu LÄS HÄR Jag ska tillbaka till kvinnokliniken i slutet av augusti och det kommer jag att berätta om när det närmar sig. Jag är väldigt nervös för det som jag ska gå igenom men jag försöker att inte tänka på det.

Fram tills jag ska till kvinnokliniken så äter jag starka hormontabletter. Jag känner mig ganska olycklig av de tabletterna men jag står ut eftersom jag vet att det är tillfälligt, efter behandlingen i augusti ska jag sluta med tabletterna.

Jag vill så gärna komma igång igen, jag vill att livet ska vara som vanligt men jag får bakslag efter bakslag. Det är okej med mig men mina krafter är borta. När jag sätter igång med något enkelt som idag tex. så håller jag på att tvätta tyget på sofforna i tv-rummet. Det går i snigelfart. Jag får ta paus efter paus. Bara att gå ner till tvättstugan i källaren tar sin lilla tid och jag får hålla mig i räcket när jag går ner för trappan.

Jag fick ju järn i dropp på sjukhuset men jag behöver nog en hel del till, så känns det i alla fall.

Det är ändå skönt att jag kan vila ute i det fina vädret, istället för inne i sängen. Och så har vi köpt nya solstolar, det är härligt.

Fortsatt fin dag. Stor kram!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00