ANNONS
Integritet på Tailsweep

Älskar färgen och 30:e paret

/

Hej kompisar ♥ Fredrik hade ett ärende till ”stan” idag så jag bestämde mig för att följa med. Det var så länge sedan jag gick i affärer och jag behövde verkligen få något annat att tänka på än det eländet som jag har gått igenom.

Allt som har hänt har varit jobbigt både för känslorna och kroppen. Jag tänker så mycket och är inne och läser min journal alldeles för ofta. Det var skönt att komma ut idag. Jag kände mig piggare av det.

Fredrik, Oscar, Ludwig och jag var det som åkte. Flera av våra barn är stora nu så det är oftast bara de yngsta som följer med. Eller så åker jag med tonårstjejerna själv och så är killarna hemma med Fredrik.

Det fläktade skönt när vi gick genom stan. Jag väljer hellre att gå ute bland butikerna istället för att trängas inne i ett köpcentrum. I stan är det lugnare, lägre ljudnivå och mindre stress.

Här var vi inne på MQ. Det var nästan helt tomt på folk och så var det REA, så perfekt! Ingen kö och ingen trängsel och så hittade jag en fin väska som jag köpte.

Jag är så nöjd. Jag fick syn på väskan på en hylla och när jag plockade ner den så ser jag att det står 50% rabatt på prislappen. Ordinarie pris 600 och jag betalade 300 det var ett kap.

Jag älskar denna färgen. Både till mig själv och till hemmet, jag gillar färger med en mörk ton, om ni tänker att ni blandar en färg och så tillsätter ni lite svart. Den färgskalan gillar jag, det gäller inte bara blått utan även gult och grönt till exempel är fint med lite svart i.

Haha ja då har jag även köpt ett par nya läsglasögon… det kan vara det 30:e paret som jag har köpt nu. Jag köper billiga läsglasögon, sliter ut dem och köper nya. Tappar bort dem gör jag också.

Jag är verkligen så trött på detta slit och släng med glasögon så antingen tänker jag satsa på ett par med bättre kvalitet eller så funderar jag faktiskt på att boka in en synundersökning. Jag tycker att synen har blivit sämre på både nära håll och på långt håll men eftersom jag har anemi så vill jag vänta med synundersökning tills jag har fått upp blodvärdet igen. Tröttheten jag känner påverkar ju synen.

Ja, så har dagen varit. Ovanligt händelserik för min del just nu. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00