ANNONS
Integritet på Tailsweep

Quesadillas med skinka och mango chutney

/

Hej med ett superenkelt och snabbt tips när ni är sugna på något gott ♥ Quesadillas med ost, skinka och mango chutney. Mums alltså, detta är så smaskigt! Det går bra att använda hembakade tortillabröd men allra smidigast är ju att köpa färdiga bröd i matbutiken.

Hur mycket mango chutney ni vill använda avgör ni själva, gör några stycken quesadillas och testa er fram.

Även mängden ost och skinka tar ni efter eget tycke, jag gillar mat med hetta så jag tillsätter även cayennepeppar. Tycker ni inte om stark mat så hoppa över cayennepeppar.

QUESADILLAS MED SKINKA & MANGO CHUTNEY (1 st)

Gör även QUESADILLAS MED TACOFÄRS

Recept

  • 1 tortillabröd
  • Skinka
  • Ost
  • 1-2 msk mango chutney
  • Cayennepeppar

Gör så här

  1. Täck ett tortillabröd med skinka och ost. Klicka ut mango chutney (mängd efter tycke)
  2. Vik tortillabrödet på mitten. Stek i torr stekpanna på båda sidor tills osten smält. Skär i trekanter med tex. en pizzaskärare.

Quesadillas är så supergott!

Hitta utan bilder – Lista med fyllda och smaksatta bröd

Jag brukar hyvla osten med en osthyvel och klippa skinkan med en sax. Det går bra att använda både rökt och kokt skinka. Mango chutney klickar jag ut med en sked.

Vik tortillabröden på mitten och stek på båda sidor i en torr stekpanna. När osten smält och brödet fått lite färg är det klart.

Skär upp quesadillas i trekanter och ät med handen. Gärna med grönsaker till. Lycka till och tryck på ♥ här under om ni tycker om detta receptet. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00