Quesadillas med skinka och mango chutney

Hej med ett superenkelt och snabbt tips när ni är sugna på något gott ♥ Quesadillas med ost, skinka och mango chutney. Mums alltså, detta är så smaskigt! Det går bra att använda hembakade tortillabröd men allra smidigast är ju att köpa färdiga bröd i matbutiken.

Hur mycket mango chutney ni vill använda avgör ni själva, gör några stycken quesadillas och testa er fram.

Även mängden ost och skinka tar ni efter eget tycke, jag gillar mat med hetta så jag tillsätter även cayennepeppar. Tycker ni inte om stark mat så hoppa över cayennepeppar.

QUESADILLAS MED SKINKA & MANGO CHUTNEY (1 st)

Gör även QUESADILLAS MED TACOFÄRS

Recept

  • 1 tortillabröd
  • Skinka
  • Ost
  • 1-2 msk mango chutney
  • Cayennepeppar

Gör så här

  1. Täck ett tortillabröd med skinka och ost. Klicka ut mango chutney (mängd efter tycke)
  2. Vik tortillabrödet på mitten. Stek i torr stekpanna på båda sidor tills osten smält. Skär i trekanter med tex. en pizzaskärare.

Quesadillas är så supergott!

Hitta utan bilder – Lista med fyllda och smaksatta bröd

Jag brukar hyvla osten med en osthyvel och klippa skinkan med en sax. Det går bra att använda både rökt och kokt skinka. Mango chutney klickar jag ut med en sked.

Vik tortillabröden på mitten och stek på båda sidor i en torr stekpanna. När osten smält och brödet fått lite färg är det klart.

Skär upp quesadillas i trekanter och ät med handen. Gärna med grönsaker till. Lycka till och tryck på ♥ här under om ni tycker om detta receptet. KRAM

0
29

Inlägget innehåller annonslänkar

Toppen är från Lindex

Hej vänner ♥ När jag publicerade denna bilden på Instagram så fick jag många frågor om toppen. Jag hade samma topp på mig igår, den har blivit en sommarfavorit som jag använder ofta. Gult känns somrigt och fint.

Jag lägger en länk i detta inlägget till alla er som vill kika mer på toppen, den kommer från Lindex och ni hittar den HÄR.

Hoppas att allt är bra med er, jag är lite piggare idag så idag försöker jag städa lite. Jag ska plocka in en bukett med blommor också, det piggar alltid upp. Jag önskar er alla en fin dag och snart ses vi igen om ni vill. KRAM

0
14

Älskar färgen och 30:e paret

Hej kompisar ♥ Fredrik hade ett ärende till ”stan” idag så jag bestämde mig för att följa med. Det var så länge sedan jag gick i affärer och jag behövde verkligen få något annat att tänka på än det eländet som jag har gått igenom.

Allt som har hänt har varit jobbigt både för känslorna och kroppen. Jag tänker så mycket och är inne och läser min journal alldeles för ofta. Det var skönt att komma ut idag. Jag kände mig piggare av det.

Fredrik, Oscar, Ludwig och jag var det som åkte. Flera av våra barn är stora nu så det är oftast bara de yngsta som följer med. Eller så åker jag med tonårstjejerna själv och så är killarna hemma med Fredrik.

Det fläktade skönt när vi gick genom stan. Jag väljer hellre att gå ute bland butikerna istället för att trängas inne i ett köpcentrum. I stan är det lugnare, lägre ljudnivå och mindre stress.

Här var vi inne på MQ. Det var nästan helt tomt på folk och så var det REA, så perfekt! Ingen kö och ingen trängsel och så hittade jag en fin väska som jag köpte.

Jag är så nöjd. Jag fick syn på väskan på en hylla och när jag plockade ner den så ser jag att det står 50% rabatt på prislappen. Ordinarie pris 600 och jag betalade 300 det var ett kap.

Jag älskar denna färgen. Både till mig själv och till hemmet, jag gillar färger med en mörk ton, om ni tänker att ni blandar en färg och så tillsätter ni lite svart. Den färgskalan gillar jag, det gäller inte bara blått utan även gult och grönt till exempel är fint med lite svart i.

Haha ja då har jag även köpt ett par nya läsglasögon… det kan vara det 30:e paret som jag har köpt nu. Jag köper billiga läsglasögon, sliter ut dem och köper nya. Tappar bort dem gör jag också.

Jag är verkligen så trött på detta slit och släng med glasögon så antingen tänker jag satsa på ett par med bättre kvalitet eller så funderar jag faktiskt på att boka in en synundersökning. Jag tycker att synen har blivit sämre på både nära håll och på långt håll men eftersom jag har anemi så vill jag vänta med synundersökning tills jag har fått upp blodvärdet igen. Tröttheten jag känner påverkar ju synen.

Ja, så har dagen varit. Ovanligt händelserik för min del just nu. KRAM

0
20