ANNONS

Andra dosen av vaccinet

/
småland skog

Hej med några bilder från skogen ♥ Idag har jag och Fredrik fått den andra dosen av coronavaccinet, Tilde är vaccinerad med den första dosen och snart är det även dags för Fanny. Vi längtar efter att kunna resa igen, vi lägger mycket tid på hus och trädgård varje sommar och håller oss oftast hemma då.

När det är mindre ”hemmajobb” skulle det vara roligt att åka iväg. Men inte än, det känns för oroligt även om vi alla snart är fullvaccinerade. Man ska ju fortsätta vara försiktig även efter vaccineringen.

friluftsgård
madame edith tilde bloggare

När sprutan var klar och vi hade vilat en kvart så ville Oscar åka och leka lite. Så det gjorde vi. Det var soligt och vi fick fint sällskap ♥

fågelskådning

Oscar hoppade in i träbil. Den vara rolig att köra hälsar han.

lekplatser i sverige
leksaksbil
bil lekplats

Tilde satte sig också i bilen, bredvid Oscar. Det blev en bra dag. Nu när jag skriver detta blogginlägget så är det kväll och det har gått några timmar efter att vi fick sprutan, jag känner ingenting än men väntar på att få förkylningssymptom. De sa det vid vaccineringen, att det var vanligt. Fick ni det? Ni som fått spruta nr.2

tilde och madame ediths blogg

Nu säger jag tack och hej för idag. Vi ses snart igen om ni vill. KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00