ANNONS
Integritet på Tailsweep

Där gick det i alla fall bra

/

Hej fina ni ♥ Ja nu har det ju varit mest elände om både min kropp och mitt mående så idag måste jag få berätta för er att jag fick okej för mina tänder hos tandläkaren. Så skönt.

Jag har varit på undersökning och jag var helt inställd på att jag hade hål, jag är så negativ nu så det var jag säker på. Jag hade redan funderat på hur många veckor efter operationen nästa vecka som jag skulle kunna orka med att laga mina tänder. Alltså känslan när tandläkaren säger att då ses vi på undersökning om ett år… den känslan var skön. Nu kan jag släppa det.

Idag ringde kvinnokliniken till mig, de ville ändra min tid så nu ska jag dit samma dag men tidigare, otroligt skönt tycker jag. Då hinner jag inte oroa mig lika länge och så slipper jag känna mig hungrig och törstig lika länge. Jag måste fasta innan operationen och endast dricka två glas vatten fram till 2 timmar innan operationstiden.

Jag vet att det jag skriver kan vara lite svårt att hänga med i, alla kanske inte har följt mig under hela denna resan så jag lovar att skriva ett eller två inlägg där jag berättar mer. Det kommer om några veckor när jag har allt bakom mig.

Nu önskar jag er alla en härlig kväll. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00