11 recept på chokladbollar

Hej vänner ♥ Jag har samlat ihop 11 recept med chokladbollar till er, eller chokladbollskakor för alla är inte ”vanliga chokladbollar” men väldigt goda och chokladbolliga kan jag lova!

Alla dessa chokladbollsrecept är stora favoriter hemma hos oss. Hoppas att ni blir sugna på att testa några av dem. Under varje bild finns en rosa länk. Klicka på den så kommer ni till recepten LYCKA TILL

Klassiska lättbakade chokladbollar – Chokladbollar

En semla för alla chokladbollsälskare – Chokladbollssemla

Med julsmak – Chokladbollar med pepparkakskrydda

Världens godaste kladdkaka – Chokladbollskladdkaka

Med sommarsmak – Chokladbollar med jordgubbar

Favoritbollar – Chokladbollar med mjölkchoklad

En jätteboll – Chokladbollstårta

Favoritkaka – Rulltårta med chokladbollsfyllning

Världens godaste chokladbollar – Kioskbollar

Med mintsmak – After Eight chokladbollar

Godisbollar – Chokladbollar med Center

0
14

Där gick det i alla fall bra

Hej fina ni ♥ Ja nu har det ju varit mest elände om både min kropp och mitt mående så idag måste jag få berätta för er att jag fick okej för mina tänder hos tandläkaren. Så skönt.

Jag har varit på undersökning och jag var helt inställd på att jag hade hål, jag är så negativ nu så det var jag säker på. Jag hade redan funderat på hur många veckor efter operationen nästa vecka som jag skulle kunna orka med att laga mina tänder. Alltså känslan när tandläkaren säger att då ses vi på undersökning om ett år… den känslan var skön. Nu kan jag släppa det.

Idag ringde kvinnokliniken till mig, de ville ändra min tid så nu ska jag dit samma dag men tidigare, otroligt skönt tycker jag. Då hinner jag inte oroa mig lika länge och så slipper jag känna mig hungrig och törstig lika länge. Jag måste fasta innan operationen och endast dricka två glas vatten fram till 2 timmar innan operationstiden.

Jag vet att det jag skriver kan vara lite svårt att hänga med i, alla kanske inte har följt mig under hela denna resan så jag lovar att skriva ett eller två inlägg där jag berättar mer. Det kommer om några veckor när jag har allt bakom mig.

Nu önskar jag er alla en härlig kväll. KRAM

0
21

Max med Fanny och oro

Hej kompisar ♥ Jag försvann lite här från bloggen, det har varit förberedelser med samtal och planering inför min operation som ska genomföras nästa vecka. Jag är så orolig inför det jag ska genomgå pga. att jag inte kan erbjudas nedsövning, vilket är det vanligste vid ett sådant ingrepp. Endomterieablation.

Pga. pandemin är det låg prioritet på den operationen som jag ska få och jag kommer därför istället för nedsövning att få lugnande medel i ett dropp som jag själv ska styra över. Jag kommer alltså själv att avgöra hur mycket lugnande jag behöver genom att trycka på en knapp.

Jag är så tacksam för att jag har fått denna hjälpen som operationen kommer innebära för mig, om den lyckas. Alla blir inte hjälpta men jag tror mycket på att det kommer att fungera. Det är inte själva ingreppet som oroar mig utan det är just att jag inte kan få bli nedsövd.

Jag har förklarat hur orolig jag är för personalen på kvinnokliniken och jag har nu fått en lugnande tablett som jag ska ta innan jag åker till sjukhuset på operationsdagen. Jag hoppas verkligen att den kommer hjälpa mig så det kommer att gå att genomföra operationen.

Jag fick hämta tabletten på mottagningen och efter det åt jag och Fanny hamburgare på Max. Och glass. Det blev en mysig dag och jag fick lite annat att tänka på.

Kram från mig!

3
25