ANNONS

Öm i armen

/
edith matbloggare madame bloggare

Hej kompisar hoppas att ni har haft det bra idag, jag har följt med Fanny för att ta coronavaccinet. Det var första dosen för henne, hon är öm i armen ikväll men annars tyckte hon att det gick bra.

Jag och Fredrik är ju vaccinerade med två sprutor nu, det känns skönt. Jag har även hunnit med att hälsa på mamma och pappa och så har jag förvandlat en prickig banan till en god kaka, jag hade planerat att fota den idag men tiden sprang iväg så jag får göra det imorgon. Jodå vi har provsmakat lite på kakan ikväll, det går ju inte att känna doften av nybakat och inte få smaka lite.

För att inte detta skulle bli ett bildlöst inlägg så klippte jag ut en bild från en liten filmsnutt som jag lade upp på min instastory idag. Det blev ju ingen bra kvalitet på bilden men det får duga. Det viktigaste var att jag fick kika in här och säga hej till er.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll. KRAM

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00