ANNONS
Integritet på Tailsweep

After Eight fluff

/

Hej vänner ♥ Jag och Oscar ”fluffar” vidare här i bloggen. Förra gången bloggade vi ju om mjölkchokladfluff och denna gången har vi gjort fluff på After Eight. Lika goda båda två men extra gott med mintchokladfluff nu när hösten är på gång. Mintchoklad och kallare årstider hör ihop tycker jag, speciellt till jul är det gott med mint och mörk choklad.

Fluff är samma sak som smaksatt grädde. Ni använder fluff på precis samma sätt som grädde. Till tårtfyllning, till cupcakes, till kladdkaka, till våfflor och allt som ni vill ha en grädde med smak.

Det är verkligen galet gott och om man vill kan man servera fluff som en liten dessert. Som en enkel mousse. Hur hård den ska vara avgör ni själva med elvispen. Vill ni göra mousse av After Eight så kan ni spara ett par After Eight plattor till dekoration, det gör inget om det fattas några plattor när ni smälter ner dem i grädden.

Oscar, min kompis i köket var med och fotade bilder till detta receptet. Det är bästa stunden på hela dagen för oss två, syskonen är i skolan och vi fixar med bloggen och sedan blir det fika 😛 Mysigt är det!

AFTER EIGHT FLUFF – Mintchokladfluff

Gör även en fantastisk ÄGG & SMÖRKRÄM

Recept

  • 3 dl vispgrädde
  • 200 g After Eight (ett litet paket)

Gör så här

  1. Värm grädde hett (får inte koka) Lägg i After Eight plattor. Rör tills mintchokladkrämen är slät.
  2. Ställ in i kylen i 5 timmar eller längre. Tex. under natten.
  3. Vispa upp till önskad konsisten. Precis på samma sätt som ni vispar vanlig grädde. Använd tex. som tårtfyllning eller till kladdkaka.

After Eight fluff passar till den kalla årstiden

Hitta snabbt utan bilder –  Lista med desserteroch en Lista med söta pajer och tårtor

Grädden ska värmas upp hett. Den får inte koka. Sedan går det lätt att smälta ner After Eight plattorna i den heta grädden. Låt stå i kylen i minst 5 timmar, gärna under natten.

Så här ser våran chokladblandning ut efter en natt i kylen. Nu ska den vispas upp, med en elvisp precis som man gör med vanlig vispgrädde.

Nomnom nu är det omöjligt att inte smaka lite… sååååå galet gott!

Oscar och jag önskar er alla lycka till med detta receptet och vi blir jätteglada om ni trycker på ♥ här under. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00