ANNONS
Integritet på Tailsweep

Födelsedagar Vespa och Spis

/

Igår firade vi två födelsedagsbarn. Våran äldsta dotter Wilma fyllde 22 år och Oscar fyllde 4 år. Wilma bor i egen lägenhet och vi firade genom att prata flera timmar i telefonen och Oscar firade genom att åka flera timmar både inne och ute på sin nya vespa. På söndag blir det ett större kalas för släkten.

Oscar blev så glad för sin moped. Gladaste killen i stan!

Och jag är också väldigt (väldigt väldigt) glad för äntligen har vår nya spis kommit. Jag älskar den! Nu ska jag bara putsa upp den lite och provbaka i den. Herrejösses jag känner mig som ett litet barn, ungefär som Oscar och hans vespa. Färg och form, goda kakor, god mat och design det gör mig glad. Det kan tyckas ytligt men fina saker gör mig glad.

Nu önskar jag er alla en riktigt solig och fin fredag och snart ses vi igen. Stor kram!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00