ANNONS

Sopplunch

/
purjolökssoppa knäcke

Hej vänner ♥ Idag gjorde jag och Oscar en enkel sopplunch, Oscar gillar inte soppa så jättemycket men med pannkakor efter så brukar han äta lite i alla fall. Jag Ä L S K A R soppa!

Jag hade några färdigskalade potatisar i en bunke i kylen och en halv purjolök. Så klart gjorde vi då purjolökssoppa. Denna fantastiska soppan. Jag tillsatte några extra potatisar i soppan så den blev något ljusare än vanligt men precis lika god.

Recept – PURJOLÖKSSOPPA

pannkakslunch soppa

Soppa och pannkakor passar ju så bra ihop. Först en mättande och god soppa och sedan ett par pannkakor som en liten dessert. Mums alltså.. vi måste verkligen äta detta oftare. Enkelt, billigt och galet gott!

Recept – PANNKAKOR

sopplunch

Denna gången toppade jag purjolökssoppan med hackad persilja. Vill ni ha lite bitar i soppan så är mitt tips att strax innan servering röra ner lite gröna ärtor i soppan. Frysta ärtor tinar snabbt av värmen.

purjolökssoppa knäckebröd

Nu blev jag sugen på att fylla på med lite nya soppor här i receptarkivet. Tipsa mig gärna om ni har någon favoritsoppa som ni tycker att jag ska prova.

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag. Stor kram!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00