ANNONS
Integritet på Tailsweep

Cloetta

/

Hej kompisar ♥ Idag har vi fyllt på godisförådet här hemma, vi hade ett ärende till Östergötland och då får man ju bara inte missa att göra ett besök på Cloetta.

Hur mycket godis som helst, mest choklad men det lyckades jag visst inte fånga så bra på bild 😉

Jag hade fullt upp med att shoppa godis så jag tog inte så många bilder men jag kan helt klart säga att ett besök på Cloetta gör vem som helst glad, så det blir ett tips från mig till alla som älskar choklad. Det är ju kul att baka med godis också, det måste jag göra någon dag.

Nu är jag hemma igen och är tröttare än tröttast så det blir en kort hälsning idag. Imorgon ses vi igen då har jag fyllt på med ny energi. Stor kram!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00