ANNONS
Integritet på Tailsweep

4 maträtter

/

Hej vänner ♥ Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra nu. Efter en tuff sommar så mår jag riktigt bra igen. Jag ska följa med Fanny i eftermiddag, hon ska få den andra dosen av coronavaccinet. Det känns skönt att vi är så många som är fullvaccinerade här i familjen nu. Jag, Fredrik, Wilma, Tilde och snart Fanny har fått båda doserna.

Helgen närmar sig och jag vill tipsa er om några goda maträtter att lägga på tallriken. Att hålla 4 tallrikar och fota sig själv var en riktigt dum idé men tillslut lyckades jag. Den ljusblå tallriken var nere på golvet och vände en gång 😉 Men den höll hihi tur inte grannarna ser vad jag håller på med här inne i huset, de skulle tro att jag var tokig.

Maträtterna nedan skulle jag vilja lägga på tallrikarna som jag håller på bilden. De är några av mina absoluta favoriter.

4 maträtter

  1. KÖTTFÄRS AFRICANA
  2. POTATIS OCH KÖTTFÄRSGRATÄNG
  3. FLÄMTANDE UTTERN
  4. LAX OCH POTATISGRATÄNG

Smaklig måltid och en riktigt fin dag till er alla. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00