ANNONS
Integritet på Tailsweep

Matporr

/

Hahaha ja käre nån så flamsigt och tramsigt det blev i mitt flöde på INSTAGRAM i helgen 😛 Det hela började med att jag ville tipsa mina följare om min nya falukorvsrätt med purjolök (har ni inte testat den så gör det, den rosa texten är en länk och den tar er till receptet)

Jag valde ut några bilder som jag hade här på bloggen, bilder som tillhörde korvreceptet. Jag publicerade bilderna på Instagram och fick väldigt snabbt veta att jag stred mot Instagrams regler. Jag hade publicerat stötatande bilder genom att visa min korvrätt. Gå in i rosa länken ovan för att se bilderna.

Jag blev så förvånad över att mina korvbilder ansågs stötande, de hade knappt ens formen av en korv. Jag bestämde mig för att testa igen och åkte dagen efter och köpte en ny bit falukorv, det kan ju tyckas lite överdrivet men jag hade så roligt när jag höll på med det här.

Jag bestämde mig för att skapa en bild där korven syntes rejält. Det är bilden ni ser ovan. Jag ville se om Instagram skulle godkänna den bilden.

Det måste de ha gjort för bilden ligger fortfarande kvar i mitt flöde. Går ni in på min Instagram så kan ni läsa mängder av roliga kommentarer under bilden. Sök efter @madameedithblogg

Det var så roligt och det kändes som alla förstod skämtet med det hela. Hela dagen droppade det in nya kommentarer. Men vad som inte var lika roligt var att jag även fick kommentarer i DM (alltså privata meddelanden) Det var inte alla som förstod skämtet, där fick jag bilder och det var män som ville prata snusk. Min bild gick inte ut på att kvinnor och falukorv skulle ingå i någon slags sjuk fantasi. Där slutade det liksom att bli kul. Jag lade då upp bilden nedan i en story på Instagram.

Jag får så mycket konstigt skrivet till mig i privata meddelanden så jag passade på att få ur mig allt. För bara några dagar sedan ville en man komma hem till mig och köpa min mat?? Jag svarade tydligt nej och får till svar: men seriöst, varför?

Jag vet att jag har gett mig in i detta frivilligt men ibland blir det för mycket. Är jag rädd? Nej!

Tyvärr kommenterar (nästan) aldrig lustigkurrarna öppet i Instagramflödet så jag lade in denna texten i en story. Jag hoppas att några av dem läste. Många är redan blockade av mig men det kommer nya ”kurrar” hela tiden.

Jag avslutar med detta tokiga här nedan. Jag skulle svara förståndigt och korrekt på ett meddelande och det blev bara så himla knäppt…

Haha ja det var en liten samanfattning av min Instagramhelg. Vi får aldrig sluta att skoja med varandra men det gäller att hålla det på en nivå så att det blir roligt för alla. Hoppas att vi kan hitta fler roliga saker att skratta åt tillsammans framöver. KRAM

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00