ANNONS

Vilken är godaste kakan?

/
C5F1240A-CD6B-49E5-B8F9-AFC201D456C0

Vilken är den godaste småkakan eller godaste kakan till och med, ja skulle jag få den frågan nu så är mitt svar denna galet (!!!) goda mördegskakan som jag bakade för ett tag sedan. Har ni hunnit att testa att baka den än?

Recept – MÖRDEGSKAKA MED KOKOSKOLA

En snabb och enkel botten av mördeg och en topp av kola blandad med kokos, alltså detta blev en sådan fullträff. Denna kakan är ett ”Ediths Bästa” recept. Jag hoppas så mycket att ni är många som testar detta receptet. Följ den rosa länken ovan.

Nu ska jag hjälpa barnen att skicka in en beställning på jultidningar som de har sålt. Jag är först uppe i familjen idag och då är det alltid skönt att passa på att sitta lite vid datorn innan alla vaknar. Stor kram till er alla ♥

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00