ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lite annat också

/

Hej kompisar ♥ Nu har jag matat på med matbilder och kakbilder i mängder så idag kände jag att det var dags för något annat. Jag driver ju en matblogg men det är roligt att visa lite vardag också. På familjen och så.

Här har vi två glada killar. Oscar tycker att det är så roligt att leka med sin kusin Elton, min systers pojk. Bilder på kusinerna när de var yngre hittar ni här. Då åt vi en blåbärskladdis 😛

Vi bor nära varandra så det behöver inte planeras så mycket när det är dags för lekträff. Väldigt skönt. De kan komma till varandra när leklusten kommer och vill de sluta leka så är det enkelt att gå hem igen. Elton älskar julen så både jultröja och julpyjamas använder han flitigt nu. Även julsockar.

Jag ska strax åka iväg och köpa grejer till en av mina tjejers företag. Det är ett UF-företag. Både Tilde och Fanny driver UF-företag, det är en del av deras utbildning i gymnasieskolan. Kul tycker jag som också är företagare.

Vi ses snart igen med nya favoriter från arkivet. Fin dag till er alla. KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00