ANNONS
Integritet på Tailsweep

Innan det hände

/

Godmorgon ♥ Ja ni vet ju vad som hände mig tidigare i veckan, jag fick en stark allergisk reaktion på en ansiktskräm. Herrejösses som jag såg ut och jag känner mig inte helt okej än även om det är bättre nu.

Denna bilden tog jag innan allt hände så den valde jag att säga ”hej” med idag. Jag uppskattar min vanliga hud så mycket efter detta, jag har knappt tänkt på huden innan men usch vad jobbigt det är när man får problem med den. Huden är viktig och det gör väldigt ont när den är i obalans.

Jag ska försöka pigga på mig lite idag och smörja in mig med morotsolja för att inte låta huden torka ut efter den allergiska reaktionen, morotsolja är toppen, den får man lite färg av och så är den mjuk och skön. Kanske kan jag till och med få till en liten bild hit in till bloggen, det vore kul. I så fall ses vi ju snart igen.

Ha det gott så länge. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00