ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag köpte en jacka

/

Hej vänner ♥ Nu har jag varit iväg på en tripp till Ullared, det var torrt och fint på vägen när vi åkte och ingen snö hade kommit. Nu har vi snö, det snöar för fullt men inte då.

Vi köpte en julgran, detta blir första året med en konstgjord gran, vi funderade på det redan förra året och nu blev det av. Det fanns massor av fina konstgjorda granar inne på Gekås och jag är riktigt nöjd över den granen som vi köpte.

Skrivet senare: Efter jag skrev denna texten har jag även varit inne på Rusta. De hade också superfina konstgjorda granar.

Helt oplanerat köpte jag en ny vinterjacka också. Den är så mjuk och skön och håller mig varm när det är kallt ute. Ett riktigt bra köp så det blir ett tips från mig till er.

Det mörka fodret i luvan går fram en bit mot halsen som ni ser på översta bilden, så himla bra tycker jag som använder smink. Vit jacka och smink är ju sällan en bra kombination men eftersom fodret i luvan är mörkt kommer det ju att funka bra. Inga sminkfläckar på den vita jacka.

Hoppas att allt är bra med er, vi ses snart igen ♥ KRAM

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00