ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Grå hår och en liten i förväg

/

Hej vänner ♥ Jag fyllde år och sedan blev jag sjuk. Tre av barnen är också sjuka så i år kommer vi att fira helt själva i familjen, vi firar alltid jul med min syster och hennes familj och med barnens morföräldrar, ja min systers och mina föräldrar då, men i år tar vi inga risker och firar istället på olika håll. Det blir jul ändå och vi får göra det så mysigt vi kan.

Oscar längtar väldigt mycket efter tomten så jag ska fixa en liten ”utetomte” detta året som kan julfira lite med oss på avstånd. Utomhus. Det finns lösningar på det mesta och det kommer att bli bra.

Detta året fyllde jag 45 år och de grå hårstråna håller på att ta över totalt. Jag tycker inte om det. Jag vill se ut som vanligt så ikväll ska jag be Fanny att lägga i en toning i håret på mig. Hon är bra på det och än så länge täcker en toning de grå hårstråna.

Denna fina tomten fick jag av barnen när jag fyllde år. Man kan justera den på längden. Den kan vara liten som jag valde på denna bilden eller så kan man dra ut den så att den blir lång och får långa randiga ben. Då kan man ha den på golvet. Den finns att köpa typ överallt skulle jag hälsa till er om ni blir sugna att köpa tomten.

Oscar är så fin i sin nya julskjorta. Den finns på REA på Lindex nu. KLICKA HÄR

Han har varit mest krasslig av oss alla. Över 39 graders feber och sängliggande i flera dagar. En liten julklapp så här några dagar innan julafton piggade upp lite, han har pratat om denna krokodilen ett tag och nu hittade jag den på Biltema.

Krokodilen biter på handen när man trycker ner en av hans tänder (det gör inte ont) Den som trycker på tanden som gör att krokodilen biter har förlorat.

Han ser lite läskig ut krokodilen men Oscar har lekt med detta spelet länge nu, både med mig, syskonen och helt själv. Bra tidsfördriv när man är sjuk.

Vi önskar er alla en fortsatt fin dag. Kram från oss!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00