ANNONS
Integritet på Tailsweep

Varm choklad med kakao

/

Varm choklad är väl ändå ett måste på julllovet. Särskilt efter en kall dag ute i snön. Oscar älskar chokladmjölk och idag passade han på att testa sin nya mugg som han fick i julklapp av kusin Elton. En mugg med Super Mario fylld med chokladmjölk 😛

Smaskigt smaskigt… 3 ingredienser är allt som behövs för att göra en riktigt härlig varm och god chokladmjölk. Mjölk, socker och kakao. Jag har skrivit receptet till en kopp chokladmjölk men ni kan enkelt öka mängden genom att gånga ingredienserna med det antalet koppar ni önskar.

VARM CHOKLAD MED KAKAO (1 port)

Gör även blåbärssoppa och en hallonkräm

Recept

  • 2 dl mjölk
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk kakao

Gör så här

  1. Häll i mjölk, socker och kakao i en kastrull.
  2. Vispa runt i chokladmjölken när den hettas upp. När chokladmjölken är varm och utan klumpar är den klar.
  3. Smaka av och vispa ner mer strösocker eller kakao om ni önskar.

Ludwig var också sugen på varm choklad så vi gjorde en hel gryta med chokladmjölk. Två nöjda killar som njuter av att vara lediga och tycker att chokladmjölk är så gott! Och Oscar är extra glad för han fick låna Ludwigs tröja idag. KRAM

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00