ANNONS

Det var ju kul

/
5DDDCF24-4EE5-4F8C-AF1F-659840549671

Haha det här var det roligaste under hela jullovet om ni frågar Oscar. Barnen har använt Snapchat länge men jag har helt ärligt inte orkat lära mig en ny app inom sociala medier. Men nu blev jag ju nästan tvingad till det av mina tonåringar här hemma så jag gjorde ett försök. Du kan inte göra si och du kan inte göra så hihi ja ungefär så låter det här hemma.

Det roligaste för min del var att Oscar tyckte att det var så kul, det finns ju massa roliga och tokiga filter att använda. Man ska absolut inte använda en bild från Snapchat på Instagram har jag fått lära mig, då är man helt ute men här inne på bloggen kan jag väl får göra lite som jag vill tänker jag. Herrejösses, tur att jag har mina tonåringar så jag hänger med i allt… 😛

95B045F3-2C7D-4FEF-B736-CD421358525D

Oscar och jag ska leka vidare med Snapchat och alla de tokiga bilderna. Jag hoppas att ni alla har det bra så här dagarna mellan jul och nyår. Vi är friska nu, så skönt.

Fortsatt trevlig kväll och kram från oss!

0

Följ oss på Instagram ♥

@madameedithblogg
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00